Mesai arkadaşlarından Abdullah Başkana doğum günü sürprizi

Mesai arkadaşlarından Abdullah Başkana doğum günü sürprizi Mesai arkadaşlarından Abdullah Başkana doğum günü sürprizi
A- A+
Reklam

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar’ı, birlikte mesai yaptığı Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Personeli, doğum gününde unutmadılar.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Aydoğan Tekin’in de hazır bulunduğu bir doğum günü kutlaması organize eden Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Personeli, Başkan Abdullah Alemdar’ın 56’ncı yaş gününü birlikte kutladılar.

Mesai arkadaşları Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Personelinin kendisini unutmayarak doğum gününde yaptıkları sürpriz yaş günü kutlaması için teşekkür eden Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, göreve geldiği ilk günden bu yana kendisine destek olan Bolu Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki mesai arkadaşlarıyla yeni yaşında da Bolu için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler